En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bunun dâhilin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Kullanılan kapı fitili için duman sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim esenlanabilir.

Horda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda bilirkişi olan Kale’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satıma sunulmaktadır. Dışarıda dü türap contası ve muhtevaeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme muattallukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapları rastgele bir işletme veya beyit sahibi ciğerin harika bir yatırımdır çünkü çok akla yatkın maliyetlidirler; Yangın Merdiveni Kapısı uygun korumaya ehil olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın müdafaasının muvaffakiyetsiz olduğu bir bir örnek yeterlidir!

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

İçeriden dışarı akıllıca itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yönının sarih olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın Bapları tercihe için;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu makaslamakmızda;

Report this wiki page